Diensten.

Afleverpakketten.

Afleverpakket A

Standaard bij auto's < €4.500,-
Tenaamstellen nieuwe auto
Vrijwaren inruilauto
Technische controle
Nieuwe APK
Professionele poetsbeurt en interieurreiniging

Afleverpakket B

Standaard bij auto's > €4.500,-
Tenaamstellen nieuwe auto
Vrijwaren inruilauto
Afleverbeurt volgens onderhoudsschema
Nieuwe APK
Professionele poetsbeurt en interieurreiniging
6 Maanden BOVAG-garantie
Halve tank brandstof

Onderhoud.

Om altijd op uw auto te kunnen vertrouwen is tijdig en goed onderhoud van groot belang. Onze professionele werkplaats is ingericht voor onderhoud aan nieuwe Kia’s en elk ander type auto. Door onze geschoolde monteurs en moderne apparatuur is uw auto bij Autobedrijf Hansen in de juiste handen. Met verschillende mogelijkheden voor vervangend vervoer zorgen wij ervoor dat u altijd mobiel blijft!

Verzekeren.

Het is van uiterst belang om goed verzekerd de weg op te gaan met uw nieuwe auto. Daarom kunt u direct na aankoop uw verzekering afsluiten via Autobedrijf Hansen. Wij werken samen met Bovemij Autoverzekeringen die verschillende malen is uitgeroepen tot beste autoverzekeraar van Nederland. Neem contact met ons op voor een verzekeringsvoorstel op maat.

Autoschade herstel.

Natuurlijk hoopt niemand erop, maar helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Heeft u dan toch schade aan uw auto? Dan bent u ook voor alle soorten autoschades bij Autobedrijf Hansen aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij Schadegarant en garanderen u een snelle en volledige schadeafhandeling. Onze medewerkers bekijken de situatie, geven betrouwbaar advies en zorgen voor vakkundig herstel van uw autoschade. Neem contact met ons op voor vragen of advies.

Inkoop service.

Wilt u graag uw auto verkopen of is deze overbodig geworden? Dan regelt de inkoop service van Autobedrijf Hansen dit snel en op een betrouwbare manier voor u. Wij bieden u een eerlijke prijs en handelen de transactie snel voor u af.
Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een gratis taxatie.

Financieren.

Heeft u uw nieuwe droomauto gevonden? Bij Autobedrijf Hansen kunt u deze tegen aantrekkelijke voorwaarden en middels verschillende mogelijkheden financieren. Neem contact met ons op voor vragen of een financiering op maat.

Leasing.

Autobedrijf Hansen biedt u alle gangbare vormen van financial- en full operational lease. Daarnaast is het ook mogelijk om privé een auto bij ons te leasen met private lease. U kunt zowel zakelijk als privé een nieuwe of gebruikte bij ons leasen. Neem contact met een van onze medewerkers op voor vragen of een voorstel op maat.

Staat uw nieuwe droomauto er niet bij?

Geen probleem! Via onderstaande button kunt u een aanvraag indienen, wij gaan graag vrijblijvend voor u op zoek.