Kia VDNS Hansen.

Sinds april 2016 zijn wij in samenwerking met Kia-dealer VDNS officieel Kia dealer voor regio Venray, Horst en omstreken onder de naam VDNS Hansen. Kia VDNS is sinds 2009 dé officiële Kia-dealer voor regio Helmond en Venlo. Kia VDNS staat bekend om zijn professionaliteit en hoge service, iets wat voor ons zelfsprekend is. Op de vertrouwde locatie te Keizersveld 2 waar wij sinds 1993 gevestigd zijn, kunt u per heden ook terecht voor aanschaf, onderhoud en reparatie van uw Kia.

 

In onze compleet nieuwe Kia showroom staat ons aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte Kia’s gepresenteerd. Onze verkoopadviseurs staan ten alle tijden voor u klaar om samen met u tot het juiste model en bijhorende aanschafmogelijkheden te komen. Of het nu gaat om een financiering op maat, privé of zakelijke lease, onze adviseurs helpen u graag verder.

 

Is uw Kia toe aan onderhoud of een reparatie? In onze werkplaats staan onze Kia-opgeleide monteurs voor u klaar om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Wij werken met vaste tarieven voor reparatie en onderhoud aan uw Kia waardoor u nooit meer voor verrassingen komt te staan.