Alles over onze Hansen Klantenkaart

Heb je onlangs je auto bij Autobedrijf Hansen gekocht? Of ben je bij ons langs geweest in de werkplaats om je auto te laten repareren? Zou je graag op de lange termijn gebruik willen blijven maken van onze diensten? Dan is de Hansen Klantenkaart zeker iets voor jou!

Deze klantenkaart is speciaal voor klanten van Autobedrijf Hansen. Zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien, is deze pas helemaal gratis wanneer je een auto met afleverpakket hebt gekocht bij Autobedrijf Hansen.

Wanneer je je auto niet bij ons autobedrijf hebt gekocht, maar je auto bijvoorbeeld wel een bezoek heeft gebracht aan de werkplaats, kost de pas slechts €39,95. Dit is, wat ons betreft, een lage prijs voor de extra diensten waar je (gratis!) gebruik van kunt maken wanneer je de pas bezit. Door middel van deze diensten kun je nog meer en langer van je auto genieten!

De extra diensten

Zoals op bovenstaande afbeelding te zien is, biedt Autobedrijf Hansen al verschillende diensten, die compleet gratis zijn zonder dat je over de Hansen Klantenkaart beschikt. Het is echter nog voordeliger wanneer je kiest voor de klantenkaart, aangezien je nog een aantal erg handige extra diensten, waaronder onze mobiliteitsgarantie, krijgt aangeboden.

Wij zetten deze extra diensten nog eens op een rij:

  • Wanneer je in Europa pech hebt met de auto, verzorgen wij kosteloos pechhulp door heel Europa.
  • Voordat je op vakantie gaat, en dus een lange tijd achter elkaar met je auto moet rijden, zorgen wij ervoor dat deze er klaar voor is door middel van een uitgebreide vakantiecheck.
  • Doordat Carwellness Venray een van onze partners is, krijg je korting op een van de uitgebreide wasprogramma’s die worden aangeboden. Zo blijft je auto niet alleen optimaal in vorm door onze monteurs, maar blijft er ook nog eens optimaal uitzien!

Kortom: de Hansen Klantenkaart zorgt er, onder andere door de mobiliteitsgarantie, voor dat je veel meer zekerheid hebt wanneer er een probleem is met je auto. Bel even naar de werkplaats en je kunt langskomen!

Zou je graag nog meer willen weten over onze klantenkaart? Neem dan contact met ons op.

Of ben je onmiddellijk enthousiast geworden? Vraag dan meteen je klantenkaart aan!