Autobedrijf Hansen: de leukste werkgever van Venray en omgeving!

Autobelastingen-Autobedrijf-Hansen-Venray

Wij van Autobedrijf Hansen zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken en aan te vullen. Op dit moment hebben wij drie vacatures beschikbaar. Ben jij de persoon die wij zoeken?

Ons team

Hier bij Autobedrijf Hansen beschikken wij al over een gemotiveerd team dat goed op elkaar is ingespeeld. Samen met deze mensen proberen wij de aankoop of reparatie van jouw auto een zo plezierig en makkelijk mogelijke ervaring te maken. Door de groei van ons bedrijf zijn wij op dit moment op zoek naar drie extra collega’s.

Er zijn verschillende werkzaamheden, en hiermee verschillende werknemers die gecombineerd moeten worden met elkaar bij de aankoop van een nieuwe auto. Eerst zal een verkoper jou adviseren over de auto die het beste bij jou past en daarna informeren over jouw favoriete model. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor deze nieuwe auto, is het tijd om de administratieve zaken af te werken; dit wordt gedaan door een medewerker op de verkoopadministratie. Daarna wordt de auto helemaal nagekeken en eventueel gekeurd. Dit gebeurt in de werkplaats door onze monteurs. Tot slot leveren onze verkopers de auto weer aan je af en leggen deze van A tot Z aan je uit.

En zo zorgen wij ervoor dat jij een plezierige ervaring hebt bij het kopen van jouw nieuwe auto!

Een aanvulling op ons team

Maar ons team is natuurlijk nooit helemaal compleet. Ons bedrijf vertoont nog altijd groei.

Daarom kunnen wij van Autobedrijf Hansen altijd nieuwe, getalenteerde mensen gebruiken! Dit geeft weer een frisse kijk op de zaken, waardoor we de klant nog beter van dienst kunnen zijn en “verder kunnen gaan dan mobiliteit alleen”.

Autobedrijf Hansen heeft op dit moment verschillende vacatures op diverse functies:

  1. Tweede automonteur: hier werk je samen met andere monteurs om een auto weer zo goed mogelijk te laten werken.
  2. Medewerker verkoopadministratie: jij zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom het verkopen van een auto soepel verlopen.
  3. Occasionverkoper: je weet alles van auto’s en probeert klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Naast vaste medewerkers zijn wij ook altijd op zoek naar jong talent dat wil leren bij ons bedrijf. Daarom kun je bij Autobedrijf Hansen ook stage lopen op het gebied van Marketing & Communicatie, Verkoop, of andere zaken. Zolang je maar interesse hebt in auto’s en gemotiveerd bent je volledig in te zetten!

Waarom Autobedrijf Hansen?

Ons bedrijf is ontstaan vanuit één familie. Vader heeft het bedrijf opgericht, ondertussen is de oudste zoon nu ook actief in het bedrijf. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een écht familiebedrijf!

Dit is dan ook te voelen in de sfeer die bij ons hangt. Al het personeel gaat nauw met elkaar om en kent elkaar niet alleen op professioneel, werk-gerelateerd vlak, maar wij doen ook ons best om je als werknemer persoonlijk te leren kennen. Wij organiseren regelmatig activiteiten waardoor het team sterker wordt als geheel en de relaties tussen werknemers worden versterkt.

Door deze werksfeer word je als werknemer extra gemotiveerd om je werk goed uit te voeren en wanneer dit niet lukt, ben je niet bang om vragen te stellen aan je collega’s. Dit heeft dan weer tot gevolg dat tevreden klanten ook blij bij ons terugkomen!

Heb je door al deze voordelen zin om bij ons aan de slag te gaan? Kijk dan nog eens naar al onze vacatures of stuur direct een e-mail met je cv en motivatie naar b.hansen@autobedrijfhansen.nl.