De Hansen Piaggio kleurplaat

De Hansen Piaggio kleurplaat

Speciaal voor onze kleine creatieve klanten hebben wij een leuke knutsel project. 

Voor creatieve klanten

Misschien heb jij de Piaggio al een keer gezien? Weet jij nog hoe die eruit ziet? Vanaf nu liggen er kleurplaten van onze Piaggio in de showroom. Vouw en kleur nu jouw eigen Hansen Piaggio helemaal zelf in en laat je creatieve kant aan ons zien. Wij zijn benieuwd hoe jij onze Piaggio zou ontwerpen! 

Hoe maak ik de Piaggio compleet?

De Piaggio is een ingewikkeld knutsel project, maar wij hebben het makkelijker voor jou gemaakt. Als je stap 1 tot stap 6 goed volgt krijg je vanzelf jouw eigen Piaggio in stijl. De stappen gaan als volgt;

Stap 1. Knip de voorkant, achterkant, onderkant en het voorwiel uit het papier. Gebruik de stippellijnen als richtlijn.

Stap 2. De Piaggio heeft maar 1 voorwiel om mee te sturen. Lijm het voorwiel aan de voorkant van de Piaggio. De voorkant wordt aangegeven met het nummer 1.

Stap 3. Nu alles is uitgeknipt en de wiel geplaatst is moet je alle dik gedrukte lijnen naar binnen vouwen. Vouw de voorkant, achterkant en onderkant dicht. Dit geeft vorm aan jouw knutselwerk. Voeg nu de lijm toe aan alle randen toe zoals aangegeven en lijm de randen aan elkaar. Wordt de Piaggio al herkenbaar?

Stap 4. Nu alle stukken goed gelijmd zijn en aan elkaar vastzitten kun je de Piaggio in elkaar bouwen. Eerst heeft de Piaggio wielen nodig om op te kunnen staan. Dit doe je doormiddel van de onderkant en achterkant aan elkaar vast te lijmen. Dit is aangegeven met het nummer 2.

Stap 5. Beide stukken hebben wielen alleen is het nog niet één geheel. Lijm de voorkant en achterkant aan elkaar. Dit is aangegeven met het nummer 3.

Stap 6. De Piaggio is nu bijna klaar, neem een pauze en laat jouw knutselwerk even opdrogen zodat alle stukken goed aan elkaar vast zitten. Na een pauze kun je de Piaggio inkleuren en het zo mooi maken als jij zelf wilt!

Bekijk je liever onze instructievideo? Klik dan op onderstaande link:

Hoe ziet jouw Piaggio eruit? Deel het op social media en tag ons in de foto, dan kunnen wij jouw prachtig knutselwerk zien.