Ontdek de nieuwe Kia Picanto bij Hansen

De nieuwe Kia Picanto

Zelfs met zijn compacte afmetingen heeft de nieuwe Kia Picanto een grote persoonlijkheid. Klaar om een nieuwe draai te geven aan je eigen stijl? Deze auto biedt een perfecte combinatie van behendige sportiviteit en stedelijke scherpte.

Exterieur en interieur

Met een exterieur dat precies de juiste hoeveelheid behendige sportiviteit en stedelijke scherpte uitstraalt, is de nieuwe Kia Picanto een opvallende verschijning. Maar het is niet alleen de buitenkant die indruk maakt met een nieuwe voorbumper, achterbumper, doorlopende verlichting en nieuwe velgen. Het interieur is innovatief en uitgenodigd met het digitale display, perfect afgestemd op jouw stijl en allround comfort.

Actieve assistentie en veiligheidsfeatures

De nieuwe Kia Picanto zit boordevol actieve assistentie- en veiligheidsfeatures die jouw rijervaring niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger maken. Deze slimme technologieën houden voortdurend je rijgedrag in de gaten en zorgen ervoor dat jij en je passagiers beschermd zijn.

Maatwerk en accessoires

Maak jouw nieuwe Kia Picanto echt de jouwe met op maat gemaakte accessoires die zijn ontworpen om je rijervaring nog verder te verbeteren. Van stijlvolle extra’s tot praktische toevoegingen, er zijn talloze mogelijkheden om je auto volledig naar eigen wens in te richten.

Kom langs in onze showroom

Benieuwd geworden? Kom langs in onze showroom om de nieuwste uitvoering van de Kia Picanto te bezichtigen. Maak een afspraak om de auto volledig naar eigen smaak aan te passen en ontdek hoe de Kia Picanto jouw rijervaring kan transformeren.

Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap, van het kiezen van de juiste accessoires tot het opstellen van een financieringsplan. Kom langs en ervaar zelf waarom de Kia Picanto de perfecte keuze is voor jou!