Jouw auto in topconditie!

Wanneer een mooie, moderne auto optisch niet goed wordt onderhouden, vermindert de waarde hiervan automatisch. Daarom hebben wij, bij Autobedrijf Hansen, een drietal pakketten die ervoor zorgen dat jouw auto in topconditie blijft.

Zoals bij veel dingen, is goed onderhoud van belang om lang mee te kunnen gaan. Door het drietal pakketten dat is opgesteld door Autobedrijf Hansen. De vaste pakketten zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft, om ervoor te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet en natuurlijk goed blijft rijden. Kortom; ze zorgen ervoor dat je auto in topconditie is!

De inhoud van de pakketten

Maar wat houden deze pakketten nu precies in? Wij leggen het hier voor je uit.

1. Wasbeurt: wij reinigen de gehele buitenkant van de auto. Daarnaast worden de velgen, ruiten en deursponningen onder handen genomen. Als laatste wordt het interieur uitgezogen. De kosten van dit pakket bedragen €50,-.

2. Poetsbeurt: dit pakket levert alle diensten van de Wasbeurt. Daarnaast wordt het volledige interieur van uw auto chemisch gereinigd en wordt de motorruimte gereinigd. De functie hiervan is niet alleen dat deze er voor het oog schoner uitziet, maar ook dat de motor goed zal blijven werken. Als laatste wordt er een waxbescherming aangebracht op de lak, die er onder andere voor zorgt dat er minder snel krassen op de lak komen. De kosten van dit pakket bedragen €80,-.

3. Poets- & polijstbeurt: dit pakket levert alle diensten van de wasbeurt én poetsbeurt. De extra dienst die bij dit pakket geleverd wordt is het polijsten van de lak. Dit wil zeggen dat alle onregelmatigheden in of op de lak worden verwijderd. Je auto ziet er weer uit als nieuw! De kosten van dit pakket bedragen €150,-.

Alledrie van bovenstaande pakketten kunnen worden gecombineerd met een aantal extra diensten, die er net als de pakketten voor zorgen dat de auto weer in topconditie is. Op de afbeelding hierboven worden alle pakketten en extra diensten nog eens voor je op een rij gezet. Waneer je een afspraak maakt om een van de pakketten te laten uitvoeren, kun je er altijd voor kiezen om een van deze behandelingen te laten doen, wanneer dit nodig is.
Je kunt natuurlijk ook altijd een aparte afspraak maken om een van de extra diensten te laten uitvoeren. De prijzen van deze extra diensten zijn op aanvraag.
 

Wil je graag nog meer informatie over bovenstaande diensten of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.