Nieuw in onze showroom: de Renault Captur

Er staat weer een nieuw model in onze showroom; de Renault Captur. Deze crossover is een van de best verkochte modellen van Renault, en dat is niet voor niks. Wij laten je in dit artikel zien waarom deze auto een goede aankoop is.

Het uiterlijk

Van buiten ziet de Captur er ontzettend modern en stoer uit. Een van de dingen die hierbij aan bijdragen, is de bijzondere vorm van dagrijverlichting. Deze bevindt zich namelijk in een C-vorm onder de bumper, wat de auto nog een extra boost geeft op het gebied van zijn uitstraling.
 
Dan het interieur: het moderne en stoere uiterlijk wordt doorgetrokken naar het interieur van de Renault Captur. Dit komt onder andere door de kleuraccenten. Daarnaast is er over bepaalde zaken ook echt goed nagedacht; in plaats van een dashboardkastje zit er een diepe lade in het dashboard, waar je ontzettend veel spullen in kwijt kunt. De bekleding van de stoelen is af te ritsen, wat erg handig is wanneer je kinderen hebt die nog wel eens willen knoeien op je mooie, nieuwe bekleding! Er zitten er aan de achterkant van de voorste stoelen spanbanden, waardoor je daar ook allerlei spullen kunt opbergen. Verder is de achterbank verschuifbaar. Dit zorgt ervoor dat, wanneer je langere passagiers meeneemt, deze makkelijk kunnen zitten achterin. De bagageruimte is ruim genoeg. Een groot voordeel hiervan is dat de laadruimte zich op verschillende niveaus laat plaatsen.

Hoe rijdt de Renault Captur?

Ten eerste: de motor. Dit is een krachtige 0.9 turbo motor die veel power levert en maar liefst 1.200 kg mag trekken. Verder is de vering ontzettend goed, wat het rijcomfort ten goede komt. Door updates in het onderstel ervaart men de auto als minder stoterig. Wat voor nog meer comfort zorgt, is de stoel. Deze zit namelijk erg hoog en is ook in hoogte te verstellen.
 
Wat het moderne aspect van het interieur nog een extra boost geeft, is de grote, moderne snelheidsmeter. Daarnaast is er een  multimediasysteem geïnstalleerd dat je makkelijk aan je telefoon kunt koppelen. Met behulp van dit systeem kun je ook makkelijk navigeren, zonder afgeleid te worden van het verkeer. Ook je eigen muziek luisteren wordt erg makkelijk gemaakt doordat je je telefoon kunt koppelen. Als laatste beschikt de auto over verschillende veiligheidsopties, zoals een dode hoeksignalering.

De Renault Captur: een van de beste crossovers die er is

Concluderend kan gezegd worden dat de Renault Captur een van de betere crossovers is die op dit moment op de markt is. Hij heeft de goede eigenschappen van een gezinsauto en het stoere uiterlijk van een SUV. Een goede combinatie dus!
 

Ben je enthousiast geworden? Kijk eens op onze aanbodpagina voor ons actuele aanbod aan Renault Capturs.