ONLINE: Renault Twingo (2018)

Ben je op zoek naar een kleine, maar moderne auto? Dan is de Renault Twingo echt iets voor jou! Deze stadsauto heeft alle innerlijke kenmerken van een kleine auto, maar is voor het oog nét iets aantrekkelijker.

Om te beginnen: het absolute unique selling point van de Renault Twingo is dat hij een uiterst kleine draaicirkel heeft: 9,1 meter. Dit komt doordat in het nieuwste model van de auto de motor achterin de auto zit, waardoor de wielen voorin meer plaats hebben om in te draaien. Ideaal voor in de stad dus!

Hoe bevalt de Renault Twingo verder tijdens het rijden?

De auto is erg handig in gebruik en is eventueel leverbaar met een automatische versnellingsbak, zodat je niet hoeft na te denken over schakelen. Dit maakt het rijden een stuk soepeler! Daarnaast rijdt de Renault Twingo ontzettend zuinig, waardoor je minder kwijt bent aan benzinekosten en daarbij weinig wegenbelasting betaalt. Verschillende technieken maken de auto niet alleen zuinig, maar ook nog ontzettend veilig. De Elektronische Snelheidscontrole en front- en zij-airbags zorgen ervoor dat je je veilig voelt tijdens het rijden.
Nog een groot voordeel van de Renault Twingo: andere auto’s in dit segment hebben vaak de neiging om ‘onrustig’ of ‘zweverig’ te worden op de snelweg. Daar is bij de Twingo geen sprake van; de demping en vering zijn stevig, waardoor je een bepaalde rust voelt wanneer je op de snelweg rijdt.

renault twingo kleine draaicirkel  renault twingo automaat automatische versnellingsbak

Hoe zit het met de binnenkant?

De auto beschikt over een hoge instap, wat in- en uitstappen voor iedereen makkelijk maakt. Wat dit nog makkelijker maakt, is dat er vijf deuren in de Renault Twingo zitten. De stoelen zitten ontzettend comfortabel en ondanks het compacte uiterlijk is er toch genoeg ruimte om met 4 volwassenen in deze auto plaats te nemen. Met de Renault Twingo kun je makkelijk een lange rit maken, ook met een groter aantal passagiers! Doordat de auto over vijf deuren beschikt, is het natuurlijk ook makkelijker om bagage te vervoeren. De bagageruimte achterin is verrassend ruim. Daarnaast is de achterbank naar voren te klappen, wat nog meer ruimte creëert.
Wat betreft het verdere interieur: deze ziet er professioneler uit dan vergelijkbare auto’s uit dit segment. De bekleding is van stof, maar zeer makkelijk schoon te houden waardoor de binnenkant er fris uit blijft zien. De kleuren  De materialen zien er mooi en duurzaam uit. Daarnaast zie je geen grote plaatdelen aan de binnenkant van de deuren, wat de auto een ‘volwassen’ uitstraling geeft.

renault twingo ruimte voor stoelen  renault twingo ruimte achter stoelen

 

Het beste van de Renault Twingo is misschien wel dat alle voordelen, foto’s en andere gegevens van de auto gewoon te vinden zijn op de website van Autobedrijf Hansen.

Bekijk de Renault Twingo nu meteen op onze aanbodpagina!