Accessoires bij Autobedrijf Hansen

Bij Autobedrijf Hansen ben je aan het juiste adres voor accessoires voor ieder type auto. Wij bieden een ruim aanbod aan accessoires op het gebied van styling, comfort, bescherming, velgen, wielensets en transport. Kies binnen ons ruime assortiment de accessoires die jouw auto nog persoonlijker maken. Ook voor de montage van deze accessoires ben je bij ons aan het juiste adres!

Banden

Een goede band zorgt ervoor dat jij veilig in je auto kunt blijven rijden en dat de auto op jou reageert zoals jij dat wilt. Bij Autobedrijf Hansen bieden we een ruim assortiment van A-merk zomer-, winter- en all season-banden.

Lees meer over onze banden- en wielenservice

Bescherming

Bescherm je auto preventief tegen mogelijke beschadigingen. Wij bieden een ruim assortiment aan diverse accessoires om je auto te beschermen. Voor de buitenkant van de auto hebben wij verschillende beschermfolies, stootstrips of spatlappensets in ons assortiment. Voor het interieur beschikken wij over diverse soorten auto- en kofferbakmatten in ons assortiment.

Comfort

Om op een nog comfortabelere manier gebruik te kunnen maken van je auto, bieden wij hiervoor diverse accessoires. Dit geldt zowel voor het interieur, als het exterieur van de auto. Denk hierbij aan zaken zoals een armsteun, dashcam, navigatiesysteem, parkeersensoren, stoelbekleding, stoelverwarming, geluidsystemen, etc.

Styling

Wil je jouw auto een nog unieker uiterlijk geven? Dan bieden wij je verschillende accessoires die jouw auto een persoonlijke touch geven. Zo raak je minder snel uitgekeken op de looks van je auto en kun je hier dus nog langer van blijven genieten.

Transport

Wil je extra bagage mee kunnen nemen of een aanhanger kunnen trekken? Informeer dan naar onze ‘transport’ accessoires. Voor het meenemen van extra bagage hebben wij een ruim aanbod aan dakdragers. Wanneer je graag een caravan, fietsendrager of aanhanger wilt trekken, kunnen wij je auto voorzien van een vaste of afneembare trekhaak.

Velgen

“Velgen maken de auto’’, wordt wel eens gezegd. Maak jouw auto nog persoonlijker door de auto te voorzien van velgen naar wens. Wij bieden een ruim assortiment van originele merkvelgensets, maar ook velgensets van universele merken. Ook voor een thuiskomer of reservewiel hebben wij diverse opties in ons assortiment.

Lees meer over onze banden- en wielenservice

Wielensets

Wil je jouw auto graag voorzien van een winter- of zomerwielenset? Dan bieden wij je diverse mogelijkheden. Wij hebben een ruim assortiment aan banden met bijpassende velgen, zowel stalen- als lichtmetalen velgen. Ook hebben wij wielensets in ons assortiment met all season-banden.

Lees meer over onze banden- en wielenservice

Hansen Klantenpas

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email