Autoreiniging bij Autobedrijf Hansen

Wanneer jouw auto optisch niet goed wordt onderhouden, vermindert de waarde hiervan automatisch. Daarom hebben wij een drietal pakketten die ervoor zorgen dat jouw auto in topconditie blijft. Het enige wat jij hoeft te doen is het afleveren van de auto bij onze werkplaats in Venray, wij doen de rest. Zoals bij veel dingen is goed onderhoud van je auto van belang om lang mee te kunnen blijven gaan. Door de drie vaste pakketten die zijn opgesteld door Autobedrijf Hansen blijft jouw auto zowel aan de binnen- als buitenkant schoon, ziet hij er weer als nieuw uit en blijft hij natuurlijk goed rijden. Kortom; wij zorgen ervoor dat je auto in topconditie blijft!

De inhoud van de pakketten

Maar wat houden deze pakketten nu precies in? Wij leggen het hier voor je uit.

 1. Wasbeurt: wij reinigen de gehele buitenkant van de auto. Daarnaast worden de velgen, ruiten en deursponningen onder handen genomen. Als laatste wordt het interieur uitgezogen. De kosten van dit pakket bedragen €50,-.
 2. Poetsbeurt: dit pakket levert alle diensten van de Wasbeurt. Daarnaast wordt de volledige binnenkant van uw auto chemisch gereinigd en wordt de motorruimte gereinigd. De functie hiervan is niet alleen dat deze er voor het oog schoner uitziet, maar ook dat de motor goed zal blijven werken. Als laatste wordt er een beschermende waxlaag aangebracht op de lak, die er onder andere voor zorgt dat er minder snel krassen op de lak komen. De kosten van dit pakket bedragen €80,-.
 3. Poets- & polijstbeurt: dit pakket levert alle diensten van de wasbeurt én poetsbeurt. De extra dienst die bij dit pakket geleverd wordt is het polijsten van de lak. Dit wil zeggen dat alle onregelmatigheden in of op de lak worden verwijderd. Je auto ziet er, zowel aan de binnenkant als de buitenkant, weer uit als nieuw! De kosten van dit pakket bedragen €150,-.

Alledrie van bovenstaande pakketten kunnen worden gecombineerd met een aantal extra diensten, die er net als de pakketten voor zorgen dat de auto weer in topconditie is. De volgende aanvullende diensten bieden wij:

 • Koplampen polijsten
 • Herstel lakschade
 • Herstel ruitschade
 • Herstel wielschade
 • Restylen deukjes
 • Geurbehandeling
 • Leerbehandeling
 • Waxoyl behandeling
 • Nieuwe mattenset
 • Nieuwe wieldoppen
 • Nieuwe kentekenplaten

 

Wanneer je een afspraak maakt om een van de pakketten te laten uitvoeren in onze werkplaats in Venray, kun je er altijd voor kiezen om een van deze behandelingen te laten doen, wanneer dit nodig is. Je kunt natuurlijk ook altijd een aparte afspraak maken om een van de extra diensten te laten uitvoeren. De prijzen van deze extra diensten zijn op aanvraag. 

 

Hansen Klantenkaart

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email