Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk onze vacaturesLees meer

Diagnose bij Autobedrijf Hansen

Geeft jouw auto een storing aan of is er een ander probleem met de auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze werkplaats is voorzien van de modernste uitleesapparatuur zodat onze monteurs tot de bodem kunnen uitzoeken wat er mis is met de auto. Vaak kunnen wij de storing dan verhelpen met een eenvoudige reparatie.

Mijn auto geeft een storing aan, wat nu?

Geen paniek! De dashboardlampjes zijn ervoor om je te waarschuwen voor een mogelijk probleem. Het is wel verstandig om de auto zo snel mogelijk na te laten kijken door onze monteurs. Maar wat kun je zelf doen? Gebruik je zintuigen om waar te nemen of je iets anders hoort, voelt of ziet aan de auto. Wanneer je geen uitzonderlijke zaken opmerkt kun je de reis voorlopig voortzetten. Kom wel tijdig bij ons langs om de auto te laten nakijken. Beginnen er meerdere lampjes te branden, of hoor je plots een luid geklop of ander verontrustend geluid? Zet je auto dan op een veilige plek langs de weg. Het is beter om voortijdig te stoppen dan verder te rijden en mogelijk jezelf of andere in gevaar te brengen.

 

Waarom een diagnose stellen?

Voordat er zomaar onderdelen worden vervangen wordt er eerst een diagnose gesteld in onze werkplaats. Een diagnose voorkomt het onnodig vervangen van onderdelen. Het zorgt ervoor dat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Onze monteurs kunnen gericht aan het werk en dat scheelt tijd. Onze vakkundige monteurs zijn gecertificeerd en staan voor je klaar.

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het hier.

 

Het verhelpen van de storing

Als de diagnose is gesteld door onze monteurs kunnen zij gaan doen waar ze goed in zijn: het probleem verhelpen. De diagnose geeft aan waar de monteurs moeten zoeken. Een specifiek onderdeel kan gerepareerd of vervangen worden waardoor jij weer veilig de weg op kunt. Meer over reparatie lees je hier.

Hansen Klantenkaart

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email
X