Elektrische mobiliteit bij Autobedrijf Hansen

Ook elektrische auto’s zijn van harte welkom bij Autobedrijf Hansen! Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur om reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren aan elektrische auto’s. De monteurs die aan jouw elektrische auto werken zijn hiervoor geschoold en gecertificeerd. Daarnaast is onze parkeerplaats ook voorzien van twee snellaadpunten.

Verschil in onderhoud tussen elektrische en normale auto’s

Een elektrische auto is eenvoudiger te onderhouden dan een normale auto. Een elektrische auto heeft namelijk minder bewegende delen en minder vloeistoffen en daarnaast beschikt een elektrische auto ook over een regeneratief remsysteem. Dit remsysteem zorgt ervoor dat de auto afremt op de elektromotor. Hierdoor hoef je als bestuurder minder vaak gebruik te maken van de reguliere remmen. Hierdoor hebben elektrische auto’s tot 50% minder slijtage aan de remmen. Een normale auto heeft een hele lijst aan onderdelen die bij onderhoud eventueel vervangen moeten worden. Een elektrische auto heeft maar drie hoofdonderdelen: de elektromotor, de omvormer en de ingebouwde lader. Dit maakt het onderhoud van een elektrische auto ook minder prijzig. Ook heeft de elektrische auto maar drie vloeistoffen: remvloeistof, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof die gecontroleerd dienen te worden.

 

Snel-laad-punt

Onze parkeerplaats is voorzien van twee snel-laad-punten. Hier laad je gratis jouw elektrische auto op. Dit snel-laad-punt zorgt ervoor dat jouw auto in een korte tijd opgeladen is. De Kia e-Niro kan bij een snel-laad-paal binnen 45 minuten van 10% naar 80% capaciteit worden opgeladen. Via het normale stroomnet kan het opladen tot wel 10 uur duren.

 

Hansen Klantenkaart

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email
X