Coronavirus - Maatregelen omtrent de dienstverlening en bereikbaarheid Lees meer

Stap 1

Heb je een vraag of probleem met je auto? Of wil je een afspraak maken voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden? Dianne, Carola of Jelle staan je graag te woord.

Stap 2

Aan de hand van jouw informatie bepalen wij welke werkzaamheden er uitgevoerd mogen worden en wat dit gaat kosten. Bij ons weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Stap 3

Breng je auto op de afgesproken dag bij ons langs. Neem tijdens het wachten plaats in onze koffiehoek of maak gebruik van ons vervangend vervoer of een van onze gratis leenfietsen.

Stap 4

Onze monteurs gaan aan de slag met het vaststellen van de diagnose of het uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden.

Stap 5

Komen er onverwachte kosten naar voren? Geen probleem, wij nemen altijd contact met je op om eventuele aanvullende werkzaamheden met je te bespreken. Voordat we verder gaan laten we weten wat dit gaat kosten aan arbeid en onderdelen. Wij geven jou advies, maar uiteindelijk ben jij degene die bepaalt.

Stap 6

Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd staat jouw auto zoals afgesproken, weer voor je klaar. Misschien een idee om hem door onze poetsserivce onder handen te laten nemen? Hij staat nu toch bij ons. Onze receptionisten nemen de mogelijkheden hiervoor graag met je door.

Stap 7

Als jouw auto weer in topconditie is gebracht, kun je hem in Venray komen ophalen. Tot de volgende keer!

Onderhoudsbeurt, APK of pech?

Maak eenvoudig online een afspraak.

Exclusief voor onze loyale klanten:

De Hansen. klantenpas

Zonder klantenpas Met klantenpas
Online toegang tot uw gegevens
Eenvoudig online afspraken maken
Autobedrijf Hansen nieuwsbrief
Altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen
Herinneringsmelding voor APK en onderhoud
Gratis pechhulp binnen Europa
Gratis vakantiecheck
10% Korting op een wasprogramma naar keuze bij Carwellness Venray
Exclusief voor onze loyale klanten bieden wij de Hansen klantenpas. Met deze klantenpas profiteer je van verschillende voordelen en geniet je van extra zekerheid, speciaal voor jou als trouwe klant. Met deze services zorgen wij ervoor dat je nog meer van je auto kunt genieten! En dat voor slechts €39,95. Bij de aanschaf van een auto is de klantenpas zelfs gratis bij afleverpakket ‘Basis’ en ‘Premium’.