Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk onze vacaturesLees meer

Reparatie en onderhoud bij Autobedrijf Hansen

Met vakkennis sinds 1993 is jouw auto bij ons in vertrouwde handen voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Autobedrijf Hansen beschikt over moderne apparatuur, materialen en natuurlijk geschoolde monteurs om jou de zekerheid te bieden dat jouw auto in topconditie blijft. Je bent bij ons welkom voor ieder type reparatie of onderhoud aan alle soorten auto's.

Maar waarom is onderhoud van je auto zo belangrijk?

De meeste mensen willen meerdere jaren met hun auto kunnen rijden. Of je de auto iedere dag gebruikt of slechts af en toe, is het ontzettend belangrijk dat deze in goede staat blijft. Het is niet alleen vervelend als je auto er ineens mee ophoudt, het is ook een gevaar voor je eigen veiligheid, bijvoorbeeld wanneer je auto er midden op de snelweg ineens mee ophoudt. Vanwege deze, en nog ontelbaar veel andere redenen, is het belangrijk dat de auto regelmatig grondig wordt nagekeken en onderhouden. Je kunt deze onderhoudsbeurten zelf bij ons inplannen en daarmee ook zelf bepalen hoe vaak dit gebeurt, maar het is natuurlijk wel aanbevolen dit volgens de fabrieksvoorschriften te blijven doen. Zo voorkom je nare problemen bij je auto en zorg je ervoor dat hij goed blijft rijden!

 

Reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s

Autobedrijf Hansen is het adres voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Dit doen onze monteurs al jaren! Wij beschikken over het juiste diagnose gereedschap en uiteraard staat service en kwaliteit bovenaan. De werkplaats is voorzien van de laatste technieken. De monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van onderhoud en reparaties. Wij werken altijd via de fabrieksnormen van de betreffende auto, ook vinden wij het gebruik van kwaliteitsonderdelen zeer belangrijk. Het maakt niet uit welke auto je ons toevertrouwd, bedrijfsauto, oldtimer of elektrische auto, wij brengen jouw auto weer in topstaat.

 

Wat is het verschil tussen reparatie en onderhoud?

Het belangrijkste verschil: onderhoud laat je uitvoeren vóór er een reparatie nodig is. Onderhoud is preventief en kun je inplannen wanneer je dit uitkomt. Reparatie is vaak wat vervelender. Reparaties worden uitgevoerd wanneer er iets kapot is, dit valt niet in te plannen. Het tijdig onderhouden van je auto voorkomt ongepland stilstaan met je auto. Ons advies is het opvolgen van de onderhoudsfrequentie die wordt voorgeschreven door de fabrikant.

 

Wat is het verschil tussen een grote en kleine beurt?

Bij de grote beurt wordt je auto op zo’n 80 punten gecontroleerd. Bij een kleine beurt zijn dit zo’n 30 punten. De standaard veiligheidscontroles komen in beide beurten wel overeen. Bij een grote beurt worden bijvoorbeeld meer vloeistoffen gecontroleerd en worden ook de bougies vervangen. De kleine beurt is daardoor ook goedkoper. Maar wanneer laat je nou de grote beurt uitvoeren, en wanneer de kleine? Daar kun je de volgende vuistregels voor gebruiken:

  • Kleine beurt: na iedere 15.000 km of ieder jaar
  • Grote beurt: na iedere 30.000 km of om de twee jaar

 

Autobedrijf Hansen maakt je auto weer rijklaar!

Naast goed onderhoud is het keuren van je auto volgens de APK-normen wettelijk verplicht. Dit moet na de eerste keuring, dus wanneer de auto nieuw is, pas na 4 jaar. Hierna moet de auto twee keer om de twee jaar gekeurd worden en vervolgens ieder jaar. Autobedrijf Hansen is zeer ervaren op het gebied van APK-keuringen. Neem contact met ons op om precieze prijzen op te vragen. En: zelfs wanneer je je auto niet bij Autobedrijf Hansen hebt gekocht, kan deze wel bij ons gekeurd en onderhouden worden!

Wij van Autobedrijf Hansen zorgen ervoor dat jij weer volgens de wettelijke normen de weg op mag. Daarnaast streven we ernaar om jou zo weinig mogelijk terug te laten komen met je auto, door onderhoudsbeurten en reparaties grondig uit te voeren. Op deze manier heb je minder kans op onkosten en rijd je veiliger.

Hansen Klantenkaart

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email
X