Reparatie en onderhoud bij Autobedrijf Hansen

Met vakkennis sinds 1993 is jouw auto bij ons in vertrouwde handen voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Autobedrijf Hansen beschikt over moderne apparatuur, materialen en natuurlijk geschoolde monteurs om jou de zekerheid te bieden dat jouw auto in topconditie blijft. Je bent bij ons welkom voor ieder type reparatie of onderhoud aan alle soorten auto's.

Maar waarom is onderhoud van je auto zo belangrijk?

De meeste mensen willen meerdere jaren met hun auto kunnen rijden. Wanneer je de auto iedere dag gebruikt, is het ontzettend belangrijk dat deze in goede staat blijft. Het is niet alleen vervelend als je auto er ineens mee ophoudt, het is ook een gevaar voor je eigen veiligheid, bijvoorbeeld wanneer je auto er midden op de snelweg ineens mee ophoudt. Vanwege deze, en nog ontelbaar veel andere redenen, is het belangrijk dat de auto regelmatig grondig wordt nagekeken en onderhouden. Je kunt deze onderhoudsbeurten zelf bij ons inplannen en daarmee ook zelf bepalen hoe vaak dit gebeurt, maar het is natuurlijk wel aanbevolen dit volgens de fabrieksvoorschriften te blijven doen. Zo voorkom je nare problemen bij je auto en zorg je ervoor dat hij goed blijft rijden!

 

Autobedrijf Hansen maakt je auto weer rijklaar!

Naast goed onderhoud is het keuren van je auto volgens de APK-normen wettelijk verplicht. Dit moet na de eerste keuring, dus wanneer de auto nieuw is, pas na 4 jaar. Hierna moet de auto twee keer om de twee jaar gekeurd worden en vervolgens ieder jaar. Autobedrijf Hansen is zeer professioneel op het gebied van APK-keuringen. Neem contact met ons op om precieze prijzen op te vragen. En: zelfs wanneer je je auto niet bij Autobedrijf Hansen hebt gekocht, kan deze wel bij ons gekeurd en onderhouden worden!

Wij van Autobedrijf Hansen zorgen ervoor dat jij weer volgens de wettelijke normen de weg op mag. Daarnaast streven we ernaar om jou zo weinig mogelijk terug te laten komen met je auto, door onderhoudsbeurten en reparaties grondig uit te voeren. Op deze manier heb je minder kans op onkosten en rijd je veiliger.

Hansen Klantenpas

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email