Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk onze vacaturesLees meer

Trekhaken bij Autobedrijf Hansen

Zou jij graag een aanhanger willen trekken, of zou je wel eens met de caravan op vakantie willen gaan? Dan kun je bij Autobedrijf Hansen terecht voor onze trekhaakservice. In onze werkplaats kunnen wij vaste- en afneembare trekhaken monteren op ieder type auto.

Hoe werkt het precies?

Als je de trekhaak eenmaal hebt, eenvoudig om deze te gebruiken voor verschillende zaken. Maar hoe werkt dat monteren eigenlijk precies? En zit de trekhaak er dan permanent op?

Wij verzorgen de montage van A tot Z, zodat je de trekhaak direct kunt gebruiken nadat je de auto hebt opgehaald! Meestal kan het monteren zelfs binnen een dag geregeld zijn. Hierbij maken wij gebruik van A-merk trekhaken, zodat de kans op problemen met de trekhaak erg klein wordt.

 

Welke trekhaak past bij jou?

Er zijn twee keuzes die je zelf een keuze kunt maken wat betreft de trekhaak: de soort kabelset en de soort trekhaak.

Ten eerste de soort kabelset: deze kan 7-polig en 13-polig zijn. Met de 7-polige kabelset heb je alleen beschikking over basisverlichting, die je kunt gebruiken bij bijvoorbeeld fietsendragers of kleine aanhangers. Een 13-polige kabelset kan gebruikt worden wanneer je graag grotere aanhangers wilt gebruiken of met de caravan wilt rijden. De extra voedingsdraden die alleen de 13-polige trekhaak heeft, zijn namelijk nodig voor bijvoorbeeld de koelkast in de caravan. De 13-polige trekhaak beschikt ook over een achteruitrijlicht.

Verder kun je een keuze maken uit de soort trekhaak: afneembaar of vast. Je kunt er dus voor kiezen om een trekhaak te laten monteren die je er zelf af kunt halen als deze een tijd niet wordt gebruikt. Deze trekhaak is bijvoorbeeld ideaal wanneer je hem niet vaak nodig hebt, en hem in de weg vindt zitten wanneer je hem niet nodig hebt. Daarnaast hebben wij vaste trekhaken, die permanent worden bevestigd.

Hansen Klantenkaart

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email
X