Wij zijn 2e paasdag geopend!

hansen paasdag

Dit jaar is het weer zo ver, we pakken groot uit tijdens het paasweekend. Wij zijn zaterdag 8 april van 09:00 tot 17:00 en 2e Paasdag van 11:00 tot 17:00 geopend. Ook dit jaar staan wij weer klaar voor alle bezoekers met versgebakken wafels en heerlijke koffie.

Dit jaar hebben we speciaal voor onze kleine klanten een extraatje ontworpen. Er liggen namelijk Hansen kleurplaten bij ons in de showroom die gevuld worden met wat lekkers als jullie daarmee langskomen tijdens het paasweekend. Daarnaast is de showroom gevuld met populaire occasions en modellen van het merk Kia.

Occasions

‘’Momenteel hebben we ruim 150 occasions op voorraad en we merken dat er veel vraag is naar jong gebruikte occasions. We tonen een ruim aanbod van verschillende modellen en merken en nodigen mensen van harte uit om eens een kijkje te komen nemen.” Hansen merkt dat de vraag naar occasions steeds groter wordt. “Dat is een trend die we al een tijdje zien toenemen en daar spelen wij uiteraard op in. Op gebruikte auto’s hanteren wij garantievoorwaarden van twaalf maanden en bij Kia’s kan dit oplopen tot zeven jaar. Na aanschaf kan de auto altijd bij ons in onderhoud blijven en bieden we alle diensten omtrent mobiliteit.”

Nieuwe modellen

Naast gebruikte auto’s biedt Hansen vanzelfsprekend ook spiksplinternieuwe modellen aan en is het bedrijf dé Kia-dealer voor regio Venray. Sinds kort beschikt Hansen onder meer de vernieuwde Kia-modellen EV6, Niro EV, Picanto, Rio, Ceed, Sportage en Sorento aan. “Deze modellen zijn onlangs binnengedruppeld en we hebben nog meer goed nieuws, want op de elektrische modellen biedt de overheid een subsidie van maar liefst €2.950. Daar komt nog bij dat klanten zeven fabrieksgarantie ontvangen op deze auto’s. Daarnaast is er de mogelijkheid tot financieren bij gebruikte en nieuwe auto’s en zijn er mogelijkheden tot private lease bij nieuwe modellen. We bespreken alle mogelijkheden graag onder het genot van een bakje koffie.”

Kia Top Dealer Europa

Omdat wij onlangs zijn bekroond tot ‘Kia Top Dealer Europa’, ontvangt iedere klant een dinerbon bij de aankoop van een nieuwe Kia. Op deze manier kunnen we deze prestatie op een feestelijke wijze vieren met onze klanten.

Bekijk alvast het aanbod

Wij hebben een ruim aanbod aan nieuwe auto’s en occasions. Ben jij benieuwd wat het beste bij jou past? Kom dit paasweekend langs en geniet van een versgebakken wafel met een heerlijke kop koffie of neem contact op met contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie.