Alle voordelen van de Ford C-MAX

Ford C-MAX Autobedrijf Hansen Venray Ford Grand C-MAX

In het aanbod op onze website kun je verschillende modellen van de Ford C-MAX vinden. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van deze auto? Wij vertellen het je in deze blog!

“Een middelgrote MPV”

Door Ford zelf wordt de C-MAX als een middelgrote MPV omschreven. Ford heeft verschillende MPV’s gefabriceerd, zoals de Galaxy en de B-MAX. Wat ons van Autobedrijf Hansen betreft is de C-MAX zeker een goede MPV, maar kun je de afmetingen van dit model zeker niet middelgroot noemen.

De Ford C-MAX heeft vijf deuren, waardoor hij als gezinsauto zeer geschikt is. De kinderen stappen gemakkelijk in en er is daarnaast genoeg ruimte om nog van alles te vervoeren in de bagageruimte. Niet alleen kinderen kunnen fijn zitten achterin, maar ook volwassenen kunnen prima een lange rit maken in de C-MAX als passagier. Dit onderscheidt dit model van vergelijkbare modellen, waar het voor lange mensen vaak onplezierig en oncomfortabel is om lang achterin te zitten. Bij de C-MAX heb je dit probleem dus absoluut niet.

Een andere toevoeging aan het comfort in de hele auto is het feit dat er over de vering ontzettend goed is nagedacht. Hierdoor verdwijnen de meeste imperfecties op de weg als sneeuw voor de zon, zowel voor- als achterin. Je zoeft naadloos mee over de weg!

Daarnaast kun je op de foto hieronder nog een andere versie van deze auto zien: de Ford Grand C-MAX (dit is de zwarte auto op de foto). Deze variant van de C-MAX is nog een stukje groter en heeft als extra voordeel dat de achterste deuren schuifdeuren zijn. Dit is voor passagiers een extra makkelijke ervaring en daarnaast erg praktisch in het dagelijkse gebruik.

De motor: zuinig én krachtig

De motor van de Ford C-MAX is toch best wel bijzonder. Hij is ontzettend krachtig, maar dit gaat niet ten koste van de zuinigheid ervan. Dit zie je vaak bij andere modellen wel gebeuren. In de modellen van de C-MAX die in onze showroom staan, zitten twee verschillende motoren: de 1.0 EcoBoost en de 1.6 EcoBoost motor. Beide motors beschikken over maar liefst 150PK aan vermogen. Wat we hier nog bij moeten vermelden is dat de C-MAX’s met 150PK over 1.900 kg aan trekgewicht beschikken!

Naast de kracht van de motor is hij ook nog ontzettend zuinig. Ook blijft de uitstoot laag, waardoor jij door het rijden met deze auto ook jouw steentje bijdraagt aan schonere lucht en het tegengaan van de klimaatsverandering.

Nog meer voordelen…

De Ford C-MAX heeft nog een aantal opties die de uitrusting van de auto zo compleet mogelijk maken. Een voorbeeld van deze opties is de automatische stoelverwarming van de voorste stoelen. Of de bekleding nou van stof of leer is (dit verschilt namelijk bij de verschillende modellen die wij in de showroom hebben), de voorste stoelen worden lekker warm wanneer het koud is buiten. Dit maakt de rit nog plezieriger!

Een ander extra voordeel is het feit dat er een navigatiesysteem ingebouwd zit in het dashboard. Hierdoor word je niet onnodig afgeleid door het gebruik van een eventuele mobiele telefoon om te navigeren. Nog een extraatje zijn de parkeersensoren, die je waarschuwen wanneer je tijdens het parkeren bijvoorbeeld een paaltje over het hoofd hebt gezien.

Wat ons van Autobedrijf Hansen betreft kun je bij de Ford C-MAX niet om de ontelbare voordelen heen. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!