De BMW 2-Serie Active Tourer

De BMW 2-Serie Active Tourer straalt pure dynamiek uit. Als je houdt van een betrouwbare auto met veel ruimte dan is deze auto echt wat voor jou. Ben je ook op zoek naar een zuinige en milieubewuste auto? Dan is er ook nog de Active Tourer Plug-in Hybride variant.

Het model

De BMW 2-Serie Active tourer biedt een combinatie van sportiviteit, efficiëntie en praktische bruikbaarheid die uniek is in zijn segment. De hoge zit en grote zijruiten zorgen voor een optimale blik op de weg. Het exterieur is identiek in de benzine en Plug-in Hybride varianten maar het speciale aan deze laatste auto is dat hij het mooiste van twee werelden combineert: de elektrische BMW eDrive aandrijftechnologie en een krachtige BMW-verbrandingsmotor. Een hybride in perfectie harmonie.

Het interieur

De auto beschikt over een achterbank die neerklapbaar is, waardoor de bagageruimte nog ruimer wordt. De hoge instap maakt de auto toegankelijk voor iedereen en zorgt voor een overzichtelijke positie. Achterin de 2-serie is er meer dan genoeg beenruimte om goed te kunnen zitten. Alle stoelen hebben een hoog zitcomfort met veel steun in de rug en zijdelingse steun door de armsteunen. Verder is de auto uitgerust met cruise control is deze ook keyless te starten.

Het rijgedrag

De standaard benzinemotor zorgt voor een typerend rijplezier met veel kracht zoals je mag verwachten van een BMW. De auto rijdt rustig en ligt stabiel op de weg, ook in de bochten. De BMW 2-Serie Active Tourer Plug-in Hybride, met elektromotor en verbrandingsmotor, komt geruisloos en vlot van zijn plek en beweegt zich op kracht van de elektromotor vlot door het verkeer. Hij beschikt over een vierwielaandrijving waarbij de bestuurder kan kiezen uit drie rijmodes: Auto eDrive, Max eDrive en Save Battery. Na het starten staat hij altijd in Auto, eigenlijk de zuinigste optie. Wil je volledig elektrisch rijden, dan kies je voor Max; die optie is beschikbaar tot een grens van 125 km/h. Bij Save Battery wordt de accuspanning tijdens het rijden zo hoog mogelijk gehouden en eventueel bijgeladen, om later in stedelijk gebied volledig elektrisch te kunnen rijden. In de stad laat de hybride zich er heerlijk stil en vlot mee rijden en eenmaal buiten de bebouwde kom, vanaf 80 km/h, springt de benzinemotor bij. Op de binnenwegen vallen de prettige besturing en het comfortabele veerkarakter op.  De cruise control zorgt voor een relaxte manier van rijden. De auto kan daarnaast met gemak een caravan trekken.

De BMW 2-Serie Active Tourer bij Autobedrijf Hansen

Ben je net als wij overtuigd van alle voordelen die de BMW 2-Serie Active heeft? Dat begrijpen we! Kom dan eens langs in onze showroom in Venray, om een leuke proefrit te maken en van ons de rest van alle voordelen te horen. Heb je nu al een vraag over deze mooie BMW? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, e-mail, telefoon of social media.