De Mazda CX-3 & CX-5

Als dé occasiondealer van Venray hebben wij een uiteenlopend aanbod aan jong gebruikte auto’s. Ben je zoek naar een betrouwbare auto/SUV? Dan is de Mazda CX-5 echt wat voor jou! Mocht je minder enthousiast worden van het formaat van deze auto, dan is z’n kleinere broertje, de CX-3, een prachtige crossover om te overwegen. Beiden auto’s staan ook nog eens in de top vijf van meest waardevaste auto’s in het onderzoek van de ANWB.

Het model

De Mazda CX-5 is een krachtige en dynamische SUV uitgerust met alle denkbare opties. De voorzijde van de CX-5 is te herkennen aan de strakke voorzijde met het kenmerkende vleugeldesign. Het strakke, maar toch verfijnde design maakt dat de SUV een plaatje is om te zien. Nog een voordeel van deze krachtige SUV is dat hij zonder moeite een caravan kan trekken. Mocht de Mazda CX-5 te groot zijn voor je, dan is het kleine broertje mogelijk een betere optie. De compacte crossover is een unieke verschijning op de weg. Zijn formaat zegt echter niks over zijn luxe en verfijning. Zowel het interieur als het exterieur is prachtig vormgegeven. Ook de CX-3 beschikt over voldoende vermogen om een caravan te trekken.

Het interieur

De hoge instap van de Mazda CX-5 maakt deze SUV toegankelijk voor iedereen. De achterbanken kunnen neer worden geklapt, waardoor de laadruimte wel 1,5 meter diep wordt. De prachtige lederen stoelen geven het interieur een luxe uitstraling met hoog zitcomfort. Zowel de beenruimte voor als achter is meer dan voldoende te noemen. De bagageruimte van de CX-3 is iets kleiner dan die van de CX-5, maar nog steeds meer dan ruim genoeg. Ook de CX-3 heeft allerlei veiligheidstechnieken om de bestuurder te helpen alert te blijven, zoals waarschuwingen bij inhalend verkeer en onbedoeld over de wegmarkering rijden.

Het rijgedrag

Als je instapt in de CX-5, valt direct op hoe fijn deze SUV zit. Het onderstel zorgt voor een goede wegligging waardoor de auto zo goed rijdt als een hatchback. In combinatie met de fijne handgeschakelde zesbak is de auto een genot om in te rijden. Voor de CX-3 geldt hetzelfde, hij rijdt stabiel en rustig, schakelt soepel en de motor is geluidsarm.

De Mazda CX-3 & CX-5 bij Autobedrijf Hansen

Naast de Mazda CX-3 en CX-5 hebben we nog vele andere populaire modellen in het SUV-segment. Naast het SUV-segment, hebben we verschillende occasions in alle segmenten. Om ervoor te zorgen dat je binnen ons ruime aanbod van circa 100 occasions een juiste keuze kunt maken, staan onze verkoopadviseurs je graag te woord voor informatie en advies. Zou je alle genoemde voordelen nou eens zelf willen ervaren? Kom dan direct langs voor een proefrit in onze showroom in Venray, of neem contact met ons op!