De Opel Mokka; een van onze favorieten in het SUV-segment!

Opel-Mokka-Autobedrijf-Hansen-VDNS-Hansen-Venray

Als dé occasiondealer van Venray hebben wij een uiteenlopend aanbod aan jong gebruikte auto’s. Een van onze favoriete modellen in het SUV-segment is de Opel Mokka. De hoge instap, het compacte maar stoere formaat en de krachtige motor zijn de belangrijkste voordelen van de Mokka.

De Opel Mokka is een compacte SUV, wat betekent dat de auto een ruim uiterlijk heeft en hoog op de pootjes staat. De naam “Mokka” is afkomstig van een kleine, ronde koffieboon uit de Coffea Arabica soort. Veel van de vormen van de Mokka zijn hierop gebaseerd: het buitendesign is rond, zonder scherpe of harde lijnen. Daarentegen blijft het uiterlijk sterk, wat bij een koffieboon ook zo is: hij ziet er dan wel rond en zacht uit, de smaak is vaak krachtig.

Zoals we al zeiden, ziet de auto er vanaf de buitenkant ruim uit. Dit zie je ook aan de binnenkant terug en merk je zeker tijdens het zitten. Zowel voor als achter is de beenruimte enorm. De achterbanken kunnen ook nog eens neer worden geklapt, waardoor de laadruimte heel erg groot wordt: de laadvloer wordt dan wel 1,5 meter diep! Wanneer je stuurt met de Opel Mokka, reageert de auto eigenlijk vrijwel direct. Dit zorgt natuurlijk voor veel controle over de auto en een veilig gevoel. De 1,4 liter turbomotor met 140 pk zorgt ervoor dat je lekker vlot op kunt trekken, zonder de controle te verliezen over je snelheid. Je kunt het toerental redelijk laag houden, wat het brandstofgebruik natuurlijk ten goede komt.

Naast de Opel Mokka hebben we nog vele andere populaire modellen in het SUV-segment. Naast het SUV-segment, hebben we verschillende occasions in alle segmenten. Om ervoor te zorgen dat je binnen ons ruime aanbod van circa 100 occasions een juiste keuze kunt maken, staan onze verkoopadviseurs je graag te woord voor informatie en advies.

Zou je alle genoemde voordelen nou eens zelf willen ervaren? Kom dan direct langs voor een proefrit in onze showroom in Venray, of neem contact met ons op!