Wij zijn tijdelijk verhuisd

Hansen is tijdelijk verhuisd

Met veel enthousiasme willen we jullie informeren over een belangrijke stap in onze reis naar een betere service en een verbeterde ervaring voor jullie, onze gewaardeerde klanten. Op 20 april aanstaande zullen we tijdelijk onze deuren sluiten op ons vertrouwde adres op Keizersveld 2 in verband met een grootschalige verbouwing. Maar wees niet ongerust, we blijven beschikbaar om jullie te ondersteunen en jullie mobiliteit te waarborgen.

Tijdelijke verhuizing naar Keizersveld 95

Gedurende de verbouwingsperiode zullen we onze activiteiten voortzetten vanuit onze tijdelijke locatie op Keizersveld 95. Hier zullen we alle gebruikelijke diensten blijven leveren en jullie helpen met al jullie auto-gerelateerde behoeften. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, of het vinden van jullie droomauto, ons toegewijde team staat klaar om jullie te assisteren.

Onze verbouwingsplannen

Terwijl we werken vanuit Keizersveld 95, wordt er op onze oorspronkelijke locatie op Keizersveld 2 hard gewerkt aan een volledige renovatie van onze showroom en werkplaats. We zijn vastbesloten om een modernere, comfortabelere en efficiëntere omgeving te creëren voor jullie, onze gewaardeerde klanten. Van een vernieuwde showroom tot een verbeterde werkplaats, we streven naar niets minder dan het allerbeste.

Wij gaan verder dan mobiliteit alleen

Ondanks de tijdelijke verhuizing en de verbouwingen, willen we benadrukken dat onze toewijding aan jullie mobiliteit onverminderd blijft. We blijven beschikbaar om jullie te ondersteunen en te zorgen dat jullie op de weg blijven, veilig en tevreden. Of het nu gaat om advies, service of hulp bij het vinden van de perfecte auto, we zijn er voor jullie, zoals altijd.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze tijdelijke locatie op Keizersveld 95 en jullie te blijven ondersteunen tijdens deze spannende fase van vernieuwing en groei. Bedankt voor jullie begrip en loyaliteit.