Kia-dealer VDNS Hansen bekroond met ‘Top Dealer Award 2021’

Kia-Top-Dealer-2021-VDNS-Hansen-Venray

VDNS Hansen in Venray mag zich in 2021 een van de de beste Kia-dealers van Nederland noemen. Het team van de dealer uit Venray behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores. Kia Motors Nederland overhandigde de award digitaal tijdens de afgelopen Kia Dealer conferentie.

Kia Motors Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief op hun prestaties. Naast de realisatie van de diverse doelstellingen, worden de prestaties ook gemeten over alle facetten die bij het klantcontact van belang zijn. Dit betekent dat er gekeken wordt naar alle beoordelingen op het gebied van klantgerichte dienstverlening die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden. Kia-dealer VDNS Hansen heeft zich in het afgelopen, bijzondere jaar weten te onderscheiden. De award is een erkenning van de toewijding en optimale inzet van het gehele team.

‘’Na een bewogen jaar waarin wij verschillende investeringen hebben gedaan in ons bedrijf, is dit een prachtige beloning voor ons team voor het harde werk.’’ aldus Roland Hansen. Het succes van het bedrijf is mede te danken aan een ambitieuze importeur en prachtig automerk. Tot de dag van vandaag is Kia zelfs het nummer 2 automerk van Nederland. Dit succes is uiteraard niet enkel te danken aan het gewilde design en de veelbesproken kwaliteit van onze modellen of de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar, maar zeer zeker ook door onze klant- en service gerichte dealerorganisatie,” aldus Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.