Koop online jouw nieuwe droomauto

koop-jouw-nieuwe-droomauto-online-occasionterrein-autobedrijf-hansen-venray

Bij Autobedrijf Hansen is het mogelijk om volledig online jouw nieuwe droomauto te kopen. Voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kun je op locatie terecht. Nu de showrooms zijn gesloten speelt het bedrijf hierop in met een online verkoopservice.

‘’De ontwikkelingen omtrent COVID-19 nemen wij uiterst serieus. Tegelijkertijd willen wij onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Onze werkplaats is volledig geopend. De verkoop van auto’s vindt tijdelijk volledig online plaats,’’ aldus Bram Hansen. Het is voor iedereen bekent dat steeds meer zaken online plaatsvinden, zo ook bij Autobedrijf Hansen. In 2015 heeft het bedrijf al een nieuwe website gelanceerd waarop het volledige aanbod te zien is. Daarnaast is het mogelijk om online een werkplaatsafspraak in te plannen en zijn alle type services van het bedrijf te lezen op de website.

Nu de showrooms zijn gesloten is het bedrijf genoodzaakt om de verkoopactiviteiten volledig online plaats te laten vinden. ‘’Wanneer je jouw nieuwe droomauto op onze website tegenkomt, kun je een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze verkoopadviseurs. Dit kan via de telefoon, mail, WhatsApp, FaceTime of onze social media kanalen. Tijdens dit gesprek vertellen we je alles over de auto en maken we je een vrijblijvend voorstel. Indien dit interessant voor je is, bieden we je een gratis proefrit op locatie aan. Is de auto net zo mooi als omschreven? Dan handelen we de verkoop digitaal af en komen we enkele dagen later de auto bij jou thuis afleveren!’’, aldus Bram Hansen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Autobedrijf Hansen: www.autobedrijfhansen.nl.