Suzuki S-Cross

Suzuki SX4 S-Cross Hansen Venray

Het Japanse automerk Suzuki produceert zeer betrouwbare en betaalbare auto’s. Daar is deze Suzuki S-Cross (volledige naam: Suzuki SX4 Cross) een voorbeeld van. Bij deze zeer moderne cross-over blijft de betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Dat betekent dat je altijd op ‘m kunt rekenen!

Het model

De SX4 S-Cross werd geïntroduceerd in de tijd dat de term ‘cross-over’ populair werd. Deze benaming betekent simpel gezegd dat de betreffende auto eigenlijk tussen de traditionele autoklassen in valt. De SX4 S-Cross houdt zo’n beetje het midden tussen een hatchback en een SUV. Qua uiterlijk is hij stoer. Natuurlijk heeft hij wel een achterklep á la hatchback, maar hij staat als geheel ietsje hoger op de wielen. Daarom kan hij officieel geen hatchback genoemd worden. Dat alles leidt tot een combinatie van eigenschappen die veel mensen aanspreken. Wat ons van Autobedrijf Hansen vooral aanspreekt aan het uiterlijk van de SX4 S-Cross zijn de zilveren details aan de buitenkant van de auto. En dan vooral aan de voorkant: de zilveren grille trekt meteen de aandacht. Volgens ons een top concept dus!

De grote ruimte binnenin

De Suzuki SX4 S-Cross is een echte alleskunner. Hij is erg ruim met zijn minimale bagageruimte van 430 liter. Hij heeft een stel behoorlijke voorstoelen waar je hele lange ritten mee kunt maken. Je zit heerlijk comfortabel! Daarnaast zijn beide voorstoelen in hoogte verstelbaar, dus ongeacht je lengte zit je altijd goed. Niet alleen kinderen zitten prima achterin, maar ook op de achterbank kunnen twee volwassenen prima uit de voeten. Het dashboard zit qua vormgeving top in elkaar. Het materiaalgebruik is eenvoudig, maar het dashboard is op een erg logische manier ingedeeld en zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast beschikt de Suzuki SX4 S-Cross over verkoelende airconditioning en fijne cruisecontrol. Dat is pas ontspannen rijden!

Suzuki SX4 S-Cross Hansen Venray

Rijden in de Suzui SX4 S-Cross

Zoals wij hierboven al benoemden, bouwt Suzuki vrijwel altijd auto’s waar je op kan bouwen. Betrouwbare modellen waar zelden iets mis mee is. De Suzuki SX4 S-Cross is hier een erg goed voorbeeld van. Tijdens het rijden ligt de auto heerlijk op de weg en is een lange rit kinderspel. Een heel sterk punt van de SX4 S-Cross is zijn prettige veercomfort. Dit is waarschijnlijk te herleiden tot de net wat langere veerwegen en de iets hogere bouw. Daarbij is de besturing ook zeer prettig en ontzettend nauwkeurig. Het gemiddelde brandstofgebruik van deze Suzuki valt ontzettend mee, wat de auto niet alleen in aanschaf maar ook in gebruik erg voordelig maakt.

De Suzuki SX4 S-Cross bij Autobedrijf Hansen

Ben je net als wij overtuigd van alle voordelen die de Suzuki SX4 S-Cross heeft? Dat begrijpen we! Kom eens langs in onze showroom in Venray, om een leuke proefrit te maken en van ons de rest van alle voordelen te horen. Wij staan voor je klaar! Heb je nu al een vraag over deze topauto? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, e-mail, telefoon of social media.