Timo over de Kia Sorento

Kia Sorento Autobedrijf Hansen

VDNS Hansen in Venray is officieel Kia-dealer, en dat betekent dat deze geweldige auto niet mag ontbreken in ons aanbod. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat wij kunnen melden dat wij de mooie Kia Sorento in onze showroom hebben staan. Timo, verkoper bij VDNS Hansen, vertelt je er graag alles over!

Over de buitenkant

Wanneer wij van VDNS Hansen de Kia Sorento voor het eerst zagen, vonden we het meteen een ontzettend stoere auto. Daar is Timo het mee eens: “De Kia Sorento heeft een zeer robuuste uitstraling.” Bij sommige auto’s kun je dan het gevoel krijgen dat alles aan de auto robuust gebouwd is en er weinig flexibiliteit mogelijk is. “Maar dat is bij de Kia Sorento zeker niet zo. De auto blijft zeer wendbaar in gebruik!”, voegt Timo toe. Maar we komen later zeker nog terug op het gebruik van de auto! Nog even over het uiterlijk: onze aandacht wordt ook direct getrokken door de mooie grille aan de voorkant. Deze is niet zoals bij veel andere auto’s zilver, maar mooi zwart. Dit zorgt ervoor dat hij mooi bij de rest van de auto past. In de rest van het uiterlijk zijn enkele zilveren details meegenomen, maar hier heeft Kia zeker niet in overdreven. Dit zorgt ervoor dat de auto een zeer stijlvolle uitstraling heeft aan de buitenkant.

Het bijzondere interieur

Wanneer Timo in de auto stapt, prijst hij het onderscheidende interieur, en dan vooral het dashboard: “Het navigatiesysteem in het midden heeft een scherm van wel 10,25 inch. Dat is een stuk groter dan bij de gemiddelde navigatiesystemen!” Dit grote navigatiescherm komt de gebruiksvriendelijkheid natuurlijk ten goede. Daarnaast kun je ook tijdens het rijden snel en eenvoudig zien waar je heen moet, zonder dit te moeten onderscheiden op een klein schermpje. “Wat pas echt bijzonder is aan het dashboard van de Kia Sorento, is het andere scherm, dat achter het stuur is geplaatst. Dit scherm is wel 12,3 inch groot!”, voegt Timo enthousiast toe. Op dit scherm is in één oogopslag onder andere je snelheid, toerenteller en brandstofmeter op te zien. De stoelen van de Kia Sorento zitten niet alleen heerlijk, er is nog iets anders unieks aan. Timo is erg enthousiast over de afwerking: “De stoelen zijn afgewerkt met 3D-stiksels, wat het gehele interieur een extra boost geeft op het gebied van luxe.”

Hoe rijdt de Kia Sorento?

Timo blijft zeer positief over de Kia Sorento, ook wanneer hij een testrit maakt in dit mooie model. “Veiligheid staat voorop in het ontwerp van deze auto. De Kia Sorento heeft verschillende veiligheidssystemen, zoals een uitstapbeveiliging. Deze blokkeert de deur zodra er buiten de deur van de auto gevaar dreigt te zijn, zoals langsrijdend verkeer.” Zo voorkom je dat je auto beschadigd raakt wanneer je een langsrijdende auto over het hoofd ziet. Jouw favoriete muziek luister je ook op een optimale manier in de Kia Sorento: “Het geluid van de radio komt tijdens het rijden van alle kanten door het Bose premium surround system. Dit geluidssysteem heeft wel 12 speakers!”, voegt Timo toe. Zo heb je pas echt een top rijervaring! Over de mogelijke opties op deze auto zegt Timo: “Deze zijn zeer divers, en in overleg met jou kunnen wij verschillende opties installeren in de Kia Sorento.”

Kom de Kia Sorento eens bekijken!

Ben jij net zo enthousiast als Timo over de Kia Sorento? Kom dan eens een testrit maken bij VDNS Hansen. Timo rijdt graag met je mee om je ook tijdens het rijden alles te vertellen over de verschillende opties van de auto. Heb je nu al een andere vraag over de Kia Sorento, of een van de andere modellen in het grote aanbod van VDNS Hansen? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, e-mail, telefoon of social media.