Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk onze vacaturesLees meer

Gewoon goede service, voor alle merken auto's

Met vakkennis sinds 1993 is jouw auto in goede handen. Onze werkplaats is professioneel ingericht voor elk type auto en bovendien voorzien van de modernste apparatuur. Daarnaast weet je bij ons, voordat jij je auto bij ons achterlaat, waar je aan toe bent. Wij laten je dan ook snel weten wanneer je de auto op kunt halen.


Plan een afspraak

Onze werkwijze

Onze werkwijze voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. Van probleem tot oplossing.

Accessoires

Geef jouw auto een persoonlijke touch en maak hem af met accessoires die bij jou passen. Wij hebben voor ieder type auto een uiteenlopend aanbod aan accessoires.

Lees meer

Aircoservice

Koelt je auto niet meer goed of heb je last van een nare lucht in de auto? Laat je airco controleren in onze werkplaats.

Lees meer

APK keuren

Voorkom APK-boetes en zorg ervoor dat je auto altijd APK gekeurd is. Plan nu een afspraak in!

Lees meer

Auto reiniging

Wij bieden een drietal pakketten die ervoor zorgen dat jouw auto in topconditie blijft. Het enige wat jij hoeft te doen is het afleveren van de auto bij onze werkplaats in Venray

Lees meer

Bandenservice en opslag

Bij ons ben je aan het juiste adres voor ieder type autoband. Daarnaast wisselen wij de wielen en kunnen wij deze voor je opslaan.

Lees meer

Diagnose

Een storing of probleem aan je auto is nooit prettig. Onze werkplaats is ingericht om een diagnose te kunnen stellen aan ieder type auto.

Lees meer

Elektrische mobiliteit

Rijd jij elektrisch? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor werkzaamheden aan elektrische auto’s.

Lees meer

Pechhulp

Wanneer je bij pech niet meer verder kunt rijden met jouw auto bieden wij mogelijkheden voor pechhulp of vervangend vervoer.

Lees meer

Reparatie en onderhoud

Goed onderhoud is van optimaal belang voor je auto. In onze werkplaats ben je voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het juiste adres.

Lees meer

Ruitreparatie

Heb je een sterretje of scheur in de voorruit van je auto? Laat deze schade dan herstellen bij Autobedrijf Hansen.

Lees meer

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan je auto is nooit leuk. Gelukkig kunnen wij helpen met vakkundig schadeherstel.

Lees meer

Trekhaken

Ga je wel eens met een fietsendrager op pad of moet je wel eens een aanhanger kunnen trekken? Laat dan je auto voorzien van een trekhaak in onze werkplaats.

Lees meer

Uitlijning

Door dagelijks je auto te gebruiken verandert de uitlijning van je auto. Laat hem daarom regelmatig uitlijnen in onze werkplaats.

Lees meer

Zomer-/wintercheck

Check of je auto klaar is voor komend seizoen. Plan een afspraak voor een zomer- of wintercheck!

Lees meer

"Naast al deze services, bieden wij ook een ruim aanbod aan occasions."

Onze klanten beoordelen onze werkwijze met een 9.4!

Gebaseerd op 719 echte klantervaringen op klantenvertellen.nl.

Lees meer klantervaringen

X