Schadeherstel bij Autobedrijf Hansen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan je auto is nooit leuk. Gelukkig kunnen wij je helpen met vakkundig schadeherstel. Wij verzorgen de afhandeling van A tot Z voor je, waarbij we samenwerken met geselecteerde partners. Zo ben je ook op het gebied van schade bij Autobedrijf Hansen aan het juiste adres.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan je auto is nooit leuk. Gelukkig kunnen wij je helpen met vakkundig schadeherstel. Wij verzorgen de afhandeling van A tot Z voor je, waarbij we samenwerken met geselecteerde partners. Zo ben je ook op het gebied van schade bij Autobedrijf Hansen aan het juiste adres. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Kies daarom voor preventief beschermen van je auto. Bekijk onze accessoires met betrekking op bescherming van je auto en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Herstel lakschade

Lakschade kan op verschillende manieren ontstaan. Er kan sprake zijn van schade door krassen, zand of erosie. Autolak bestaat uit meerdere lagen. Wanneer een kras zich in de bovenste laag bevind kan dit worden opgelost door te polijsten. Wanneer een kras dieper zit zal deze opnieuw moeten worden gespoten. De locatie van de kras wordt allereerst geschuurd, om roestvorming te voorkomen. Door opspattend zand kunnen er kleine krasjes ontstaan op de lak van je auto. Door je auto regelmatig te wassen kan je deze krasjes voorkomen. Mochten de krassen toch zijn ontstaan, dan zijn deze doormiddel van polijsten weg te werken. Erosie komt veel voor op de bovenste laag van de lak. Het kan ontstaan door onder andere vogelpoep en strooizout. Ook deze schade kun je voorkomen door je auto regelmatig te wassen. Lakschade kan dus op twee manieren worden opgelost: polijsten of opnieuw spuiten. Bij polijsten wordt gebruik gemaakt van een polijstmachine in combinatie met polijstpasta. Opnieuw spuiten is iets ingewikkelder. Het kan daarbij zo zijn dat er hele dele van je auto opnieuw moeten worden gespoten. De kosten kunne hierdoor oplopen. In sommige gevallen is het wel iets eenvoudiger, er kan dan gebruik worden gemaakt van spotreparatie. Kleine schades komen hiervoor in aanmerking.

 

Herstel ruitschade

Voor het herstel van ruitschade ben je bij ons ook op het juiste adres. Afhankelijk van de schade kan de ruit vervangen of gerepareerd worden. Tegenwoordig zijn auto’s voorzien van allerlei verschillende moderne technieken zoals lijnassistentie. Deze technieken zitten verwerkt in de voorruit. Omwille de veiligheid moeten deze systemen met grote precisie opnieuw worden afgesteld bij het vervangen van de voorruit. Onze monteurs zijn hiervoor opgeleid zodat jij ook met dergelijke schades geholpen kan worden. Meer over ruitschade lees je hier.

 

Herstel stoeprandschade

Een mooi setje lichtmetalen velgen wil je natuurlijk mooi houden. Stoeprandschade aan je velgen kan natuurlijk altijd gebeuren. Gelukkig zijn wij hier om jou te helpen. Onze monteurs werken vakkundig alle krasjes weg. Diepere krassen kunnen worden opgevuld waardoor na herstel de velg weer als nieuw is. Onze medewerkers van de werkplaatsreceptie maken graag een persoonlijke offerte voor je. Meer informatie over velgen lees je hier.

 

Restylen deukjes

Bij kleine deukjes is het in sommige gevallen mogelijk om deze uit te deuken zonder dat de lak opnieuw moet worden gespoten. Bij het uitdeuken zonder spuiten kunnen deuken zonder lakschade verwijderd worden door middel van speciale technieken, een goede en goedkope manier om kleine deukjes ter grootte van een twee euro muntstuk te laten verwijderen. Voor zo’n reparatie is het wel van belang dat de lak nog intact is. De originele lak kan hierdoor behouden blijven.

 

Ongeval-schade

Een ongeval is altijd vervelend. Hopelijk is de lichamelijke schade beperkt. Wanneer je auto wel flinke schade heeft opgeleverd staan wij voor je klaar. Wij werken samen met lokale partners om je auto zo goed mogelijk te herstellen. Wij faciliteren graag tussen jou en deze partners. Wij proberen zoveel mogelijk te ontzorgen in dit proces.

Hansen Klantenkaart

24/7 pechhulp door heel Europa

Gratis vakantiecheck

10% korting op wasprogramma's

Neem contact met ons op

Onze receptionisten helpen je graag verder.

Plan een afspraakBel directStuur een email