Wij vieren de hele maand december feest en wie jarig is trakteert!

Hansen Decemberacties 2023

Autobedrijf Hansen viert niet alleen het feestelijke seizoen, maar ook een mijlpaal van formaat: ons 30-jarig bestaan! Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, hebben we voor de hele maand december enkele spectaculaire acties en verrassingen voor onze gewaardeerde klanten.

Dinerbon voor 2 bij Gastrobar Tof en een schone bolide

Bij de aankoop van elke auto tijdens de maand december krijg je van ons dit jaar niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook het bronze Hansen waspakket. Ontvang een dinerbon voor 2 personen van Gastrobar Tof en laat je goed verwennen. Proost op nieuwe avonturen en op nog eens 30 jaar autoplezier bij Hansen!

Win een autovakantie met € 500 vakantiecheque

Maar dat is nog niet alles! Onder alle gelukkige klanten die in december een auto aanschaffen, verloten wij een vakantiecheque ter waarde van maar liefst € 500. De wereld ligt aan je voeten, en met deze cheque, te besteden bij Reisbureau Vice Versa, kun je jouw ideale autovakantie werkelijkheid laten worden.

Unieke Hansen/VDNS kerstbal bij werkplaatsbezoek

Voor iedereen die onze werkplaats bezoekt in december hebben we een exclusieve traktatie. Bij elk bezoek ontvang je de unieke Hansen/VDNS kerstbal. Hang deze feestelijke bal in je eigen kerstboom, deel een foto ervan op jouw sociale media, tag ons en maak kans op het goude waspakket van maar liefst €319,90. Een schone auto is tenslotte het beste cadeau voor jezelf!

Zaterdagse verwennerij bij de Piaggio!

Om het feestgevoel compleet te maken, is onze Piaggio iedere zaterdag geopend! Kom langs en geniet van vers gebakken wafels, warme chocomelk of een kopje koffie naar keuze. Verwen jezelf tijdens het bewonderen van ons ruim aanbod van meer dan 150 auto’s!

Bij Hansen kijken we terug op 30 jaar autoplezier en kijken we vooruit naar nog vele jaren van tevreden klanten en bijzondere momenten. We zien jullie graag in december om samen te proosten op het feestelijke seizoen en ons jubileum.