Wij zijn alweer Erkend Duurzaam gecertificeerd!

Wij zijn alweer Erkend Duurzaam gecertificeerd!

Over de jaren heen zijn wij bij Hansen druk bezig geweest om steeds duurzamer te worden en zijn we bewust bezig met de impact op mensen en milieu. Om die reden zijn wel al een aantal jaren Erkend Duurzaam gecertificeerd. Tijdens de laatste audit is deze certificering weer verlengd.

Wat betekent Erkend Duurzaam certificaat?

Erkend Duurzaam is een certificaat uitgereikt door Instituut voor Duurzaam Mobiliteit, hiermee tonen wij aan dat er hard wordt gewerkt aan een milieuvriendelijke hiërarchie. Eén team één taak, zo staan onze medewerkers hoog in ons vaandel, we zijn altijd opzoek naar uitbreiding binnen het team en zorgen voor een veilige en toegankelijke werkplek. Ook houden wij ons aan alle wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Door de activiteiten die we ondernemen proberen we onze CO2-uitstoot te verminderen, bijvoorbeeld door ons energieverbruik in de gaten te houden en duurzame auto’s en onderdelen aan te bieden.  

Wat is het effect op jouw klantenervaring?

Ook onze klanten staan op nummer één. Wij merken namelijk als autobedrijf dat er steeds meer vraag is naar duurzaam rijden en schone mobiliteit. Dagelijks krijgen wij vragen naar auto’s met een lage CO2-uitstoot, elektrisch rijden, laag brandstofverbruik en hybride’s. Wij behandelen dit soort vragen met precisie omdat er graag geïnvesteerd wordt in team Hansen, hiermee kunnen wij jullie goed op weg helpen in de aankoop en onderhoud van uw auto met een hoge score in klantvriendelijkheid.

Benieuwd naar schoner rijden?

Wij hebben een ruim aanbod aan nieuwe auto’s en occasions die jouw kunnen helpen in schoner rijden. Zowel zuinige modellen als elektrisch en hybride aandrijvingen kunnen wij aanbieden. Ben jij nieuwsgierig welke vorm van duurzaam rijden het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of bekijk alvast ons ruime aanbod.