De Hansen. Klantenkaart

De Hansen Klantenkaart

Niets is zo vervelend als met pech langs de weg staan. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan wanneer je een eigenaar bent van de Hansen klantenkaart. Speciaal ontworpen voor onze loyale klanten, biedt deze klantenkaart een scala aan voordelen en extra zekerheid, zodat je onbezorgd kunt genieten van je auto.

Vakkundige en snelle hulp bij pech

Met de Hansen klantenkaart ben je verzekerd van vakkundige en snelle hulp bij pech onderweg. We begrijpen dat je zo snel mogelijk weer op weg wilt, zo hebben wij tot nu toe 99,3% van alle strandingen direct verholpen. Zo word je door vakkundige monteurs geholpen om ervoor te zorgen dat je weer snel je reis kunt vervolgen.

Vervangend vervoer

Wanneer je auto niet direct gerepareerd kan worden, biedt de Hansen klantenkaart jou de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer. Zo kun je zonder onderbreking je dagelijkse activiteiten voortzetten, terwijl wij zorgen voor de benodigde reparaties aan jouw auto. Met de klantenkaart hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek, want wij staan voor je klaar om je mobiel te houden.

Geldig door Europa met een uitgebreid pechhulpnetwerk

Of je nu in Nederland bent of ergens in Europa, met de Hansen klantenkaart ben je verzekerd van pechhulp waar je ook bent. Onze uitgebreide pechhulpnetwerk zorgt ervoor dat je overal professionele hulp kunt ontvangen. Dus zelfs als je op vakantie bent, kun je met een gerust hart de weg op gaan, wetende dat je kunt rekenen op service.

24/7 Nederlandstalige alarmcentrale

Bij pech wil je kunnen vertrouwen op een snelle en efficiënte communicatie. Daarom beschikken we over een 24/7 Nederlandstalige alarmcentrale die altijd klaar staat om jouw oproep te beantwoorden. De vriendelijke alarmcentrale zal je te woord staan en direct hulp verlenen die je nodig hebt, zo heb je zekerheid dat je in geval van pech niet alleen staat.

Extra voordelen met gratis zomer-/wintercheck

Naast pechhulp biedt de Hansen klantenkaart nog meer voordelen. Als kaarthouder heb je recht op één gratis zomer- of wintercheck per jaar. Zo zorgen we ervoor dat jouw auto altijd in optimale conditie is en blijft, zodat je veilig en zonder zorgen de weg op kunt gaan. Ook ontvang je 10% korting op alle was programma’s bij Carwellness Venray, zo rijd je voordeliger in een schone bolide.