Hansen Autodetailing: jouw weg naar een glanzende nieuwe bolide!

Hansen Autodetailing

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het opzetten van onze nieuwe poetslocatie. Hier helpen wij jouw geliefde auto weer te laten schitteren als nooit tevoren! Of het nu gaat om een grondige reiniging, een verfijnde autodetailing of zelfs wat klein schadeherstel, wij staan klaar om je auto in topconditie te brengen met onze uitgebreide services.

De nieuwe poetslocatie

Met trots presenteren we onze gloednieuwe poetslocatie, speciaal ontworpen om jouw auto een complete transformatie te geven. Onze toegewijde experts zijn er om elk stofje, elke vlek en elk spoor van slijtage aan te pakken. We begrijpen dat jouw auto meer is dan gewoon een voertuig. Daarom behandelen we elke auto alsof het de onze is, met niets minder dan vakmanschap van topkwaliteit.

Services op maat

Bij Hansen Autodetailing geloven we niet in een one-size-fits-all benadering. Daarom bieden we een scala aan services om aan al jouw autowerkbehoeften te voldoen:

  • Wasbeurt: Hier reinigen we de gehele buitenkant, velgen, ruiten, deursponningen en zuigen we de binnenkant uit van jouw auto.
  • Poetsbeurt: Hier reinigen we de gehele buitenkant, binnenkant, motorruimte en brengen we een waxlaag aan op de lak zodat vuil minder goed hecht.
  • Poets- & polijstbeurt: Hier reinigen we de gehele buitenkant, binnenkant, motorruimte polijsten wij de lak, verwijderen we alle onregelmatigheden in of op de lak en brengen wij een waxlaag aan.
  • Interieurreiniging: Interieur wordt professioneel gereinigd en uitgezogen, stoelen en vloermatten worden gestoomreinigd, kunststofdelen worden behandeld met beschermende middelen om de glans terug te brengen in het interieur.
  • MasterCare Platinum coating: Er wordt een coating van nanotechnologie op de lak aangebracht zodat de lak 3 jaar glans behoud, tijd bespaard tijdens het autowassen en kun je krasvrij gebruik maken van de wasstraat.

De Hansen belofte

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit. We gebruiken alleen de beste premium producten om ervoor te zorgen dat je auto niet alleen er goed uitziet, maar ook beschermd is tegen de elementen. Jouw tevredenheid is onze drijfveer, en gaan we verder dan mobiliteit alleen.

Ontdek meer                                                  

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Hansen Autodetailing te bieden heeft? Breng een bezoek aan onze website om meer te weten te komen over onze services en tarieven. Of als je direct met ons wilt praten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen om je auto de behandeling te geven die het verdient.

Kies voor Hansen Autodetailing en geef jouw auto de liefdevolle zorg en aandacht die het verdient. Van een eenvoudige wasbeurt tot gedetailleerde transformaties, we zijn er om je auto in al zijn glorie te herstellen.