Is jouw auto toe aan onderhoud of reparatie?

Naast het verkopen van auto’s kunnen wij van Autobedrijf Hansen jou ook van dienst zijn wanneer je auto schade heeft opgelopen of een onderhoudsbeurt nodig heeft!

Autobedrijf Hansen beschikt over moderne apparatuur, materialen en natuurlijk geschoolde monteurs om jou de zekerheid te bieden dat jouw auto in topconditie blijft!

Maar waarom is onderhoud van je auto zo belangrijk?

De meeste mensen willen meerdere jaren met hun auto kunnen rijden. Wanneer je de auto iedere dag gebruikt, is het ontzettend belangrijk dat deze in goede staat blijft. Het is niet alleen vervelend als je auto er ineens mee ophoudt, het is ook een gevaar voor je eigen veiligheid, bijvoorbeeld wanneer je auto er midden op de snelweg ineens mee ophoudt. Vanwege deze, en nog ontelbaar andere redenen is het belangrijk dat de auto regelmatig grondig wordt nagekeken en onderhouden. Je kunt deze onderhoudsbeurten zelf bij ons inplannen en daarmee ook zelf bepalen hoe vaak dit gebeurt, maar het is natuurlijk wel aanbevolen dit volgens de fabrieksvoorschriften te blijven doen. Zo blijf je nare problemen bij je auto voor en zorg je ervoor dat hij goed blijft rijden!

Autobedrijf Hansen maakt je auto weer rijklaar!

Naast goed onderhoud, is het keuren van je auto volgens de APK-normen wettelijk verplicht. Dit moet na de eerste keuring, dus wanneer de auto nieuw is, pas na 4 jaar. Hierna moeten alle auto’s twee keer om de twee jaar gekeurd worden en vervolgens ieder jaar. Autobedrijf Hansen is erg professioneel op het gebied van APK-keuringen. Neem contact met ons op om precieze prijzen op te vragen. Wat verder nog handig is om te weten, is dat zelfs wanneer je je auto niet bij Autobedrijf Hansen hebt gekocht, deze wel bij ons gekeurd en onderhouden kan worden!

Wij van Autobedrijf Hansen zorgen ervoor dat jij weer volgens de wettelijke normen de weg op mag. Daarnaast streven we ernaar om jou zo weinig mogelijk terug te laten komen met je auto, door onderhoudsbeurten en reparaties grondig uit te voeren. Op deze manier heb je minder kans op onkosten en rijd je veiliger.

Reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Kom eens langs of neem contact met ons op!