Ontdek de Glamour en Stijl op de 2e Editie van de Bags & Beautiful Fashion Show!

Bags&beautiful modeshow hansen

Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een betoverende wereld van mode, accessoires en elegantie, want op donderdagavond 28 september 2023 wordt de sfeervolle showroom van Hansen in Venray omgetoverd tot een catwalk voor de 2e editie van de Bags & Beautiful Fashion Show!

Een glimp van Bags & Beautiful

In het hart van Venray bevindt zich een modewinkel voor modebewuste dames van alle leeftijden: Bags & Beautiful. Deze lokale dameswinkel heeft de reputatie opgebouwd voor het samenstellen van een verfijnde collectie kleding, leren tassen, sieraden en stijlvolle accessoires. Of je nu jong van hart bent of een tijdloze elegantie zoekt, Bags & Beautiful heeft voor ieder wat wils.

Een avond vol glamour en verfijning

De showroom van Hansen zal op 28 september tot leven komen met de modellen die de nieuwste collectie voor het komende seizoen presenteren. De catwalk wordt verlicht met mode van Bags & Beautiful. Terwijl de modellen de laatste trends laten zien, kun je jezelf verwennen met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, allemaal terwijl de muziek de gezellige sfeer behoud.

Win geweldige prijzen!

Wat is een feestelijke avond zonder een vleugje spanning? Doe mee aan de Bags & Beautiful loterij en maak kans op geweldige prijzen die jouw kledingkast compleet maakt.

Pop-Up store

Na het bewonderen van de modellen op de catwalk, kun je jezelf onderdompelen in de wereld van stijl door te winkelen in de pop-up store. Dit is je kans om die ene perfecte tas te bemachtigen of dat sieraad dat je outfit helemaal afmaakt.

Reserveer jouw plaats voor een onvergetelijke avond

Maak van deze avond een onvergetelijke ervaring door je kaartje te bemachtigen voor slechts €20,00. Dit omvat niet alleen toegang tot het evenement, maar ook de heerlijke hapjes en drankjes, deelname aan de loterij en een exclusieve korting. Bestel je kaartje via Yvonne@bagsandbeautiful.nl, telefonisch via (06) 13463465, of stap gewoon binnen bij de winkel op de Grotestraat 2 in Venray.

Een avond van samenzijn en stijl

Dus verzamel je vriendinnen, zussen, moeders en collega’s en bereid je voor op een avond vol glamour, stijl en gezelligheid. De 2e editie van de Bags & Beautiful Fashion Show belooft een onvergetelijk evenement te worden dat de grenzen van mode en elegantie overschrijdt. Mis dit niet!