VDNS Hansen Kia Tour 2023: Een groot succes en een nieuwe traditie in de maak!

Afgelopen weekend hebben we met trots meer dan 50 Kia’s en 120 enthousiaste klanten verzameld om samen een onvergetelijke ervaring te beleven. We hebben een prachtige tour uitgestippeld door de mooiste kerkdorpen van de regio Venray, waarbij we onderweg enkele bijzondere tussenstops hebben gemaakt.

Om onze klanten op passende wijze te bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in ons bedrijf, hebben we de tour afgesloten met een feestelijke en compleet verzorgde barbecue. Onder het genot van heerlijk eten en drinken hebben we samen een fantastische afsluiter gehad. Het was een geweldige gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen te delen en onze passie voor Kia’s te delen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van de Kia VDNS Hansen Tour. En de uitspraak ‘eerste editie’ verklapt het al, wegens het grote succes zal er volgend jaar een tweede editie volgen. Wij willen alle deelnemers bedanken voor het enorme enthousiasme en hopelijk zien wij je volgend jaar terug bij de tweede editie van de VDNS Hansen Kia Tour.

Bekijk hieronder de foto’s van alle deelnemers die met hun Kia op de foto zijn geweest of scrol nog verder voor de geweldige beelden van het evenement:

De deelnemers in beeld

Wil jij jouw foto opgestuurd krijgen? Neem dan even contact met ons op.