De Hyundai ix35: stoer en luxe

Bij Autobedrijf Hansen hebben we een aantal supermooie modellen van de Hyundai ix35 beschikbaar voor verkoop. Benieuwd naar dit model? Lees dan deze blog.

De eerste indruk

Wanneer wij de auto zien, denken we gelijk: wat een stoer model! Door het design van de auto heb je het gevoel dat je verre ritten kunt maken en dat deze auto je daarbij in ieder geval niet in de weg zal zitten. Door de bouw van het model zit je erg hoog. Dit betekent ook een hoge instap, wat eigenlijk voor iedereen wel erg fijn is. De hoogte zorgt er ook voor dat je als bestuurder veel overzicht op de weg hebt.

Wat je bij veel ervaringsdeskundigen ook kunt lezen, is dat de Hyundai ix35 over ontzettend veel ruimte beschikt. Zowel voor als achter kun je lekker ruim zitten. Ook de bagageruimte is zeker niet krap. Wanneer je van buitenaf naar de auto kijkt, is het zeker niet te zien dat er binnenin zoveel ruimte beschikbaar is.

De Hyundai ix35 van binnen

Je zit niet alleen heel erg ruim, maar ook ontzettend comfortabel. Door het ontwerp van de stoelen én de combinatie van stof en leer op de bekleding krijg het interieur een luxueus uiterlijk maar blijf je toch comfortabel zitten. Daarnaast zit er zowel in de voorste als achterste stoelen verwarming! Dit vind je niet vaak in een auto, zelfs niet bij de duurdere modellen.

Ook door het verdere design van onder andere het dashboard, het stuur en de bediening, dat allemaal volledig zwart is, behoud je deze luxe uitstraling. Alles is strak afgewerkt en hierdoor zie je het sportieve, stoere idee steeds terug. Daarnaast is het interieur makkelijk te onderhouden en schoon te houden.

Standaard heeft de Hyundai ix35 een behoorlijk rijke uitrusting met onder meer stuurwielbediening van de stereoinstallatie, een airco en zes airbags. Het zicht naar achter mag door het model misschien wat minder zijn, maar de achteruitrijcamera maakt dit allemaal goed. Hierdoor heb je veel meer controle tijdens het parkeren.

Op technisch gebied

De Hyundai ix35 beschikt over 6 versnellingen, waar je makkelijk en soepel doorheen schakelt. Ook de wegligging en vering laten weinig te wensen over, aangezien hier goed over na is gedacht door Hyundai. Hierdoor gaat dit ook allemaal erg soepel.

Tijdens het rijden maakt de auto weinig geluid en voelt alles erg soepel aan. Door de stuurbekrachtiging wordt sturen ook kinderspel; de auto voelt jou als bestuurder erg goed aan, waardoor je weinig moeite hoeft te doen om de auto precies te laten doen wat jij wilt.

De 1.6 GDI-motor van de Hyundai ix35 heeft energielabel B gekregen. Dit is een zeer nette score op het gebied van het milieu! Wil je daarom niet alleen een goede motor, maar ook nog een die teruggeeft aan de wereld, kies dan voor deze auto.

In elke omgeving passend

Wij van Autobedrijf Hansen willen voor onze klanten duidelijk maken dat de modellen die wij in onze showroom hebben, eigenlijk overal en altijd kunnen rijden. Daarom zijn wij met de Hyundai ix35 naar Geysteren gereden, om daar een aantal mooie foto’s te maken en te laten zien dat dit stoere model eigenlijk overal past. En wat een mooie omgeving daar in Geysteren! Het stoere, luxe uiterlijk van de Hyundai ix35 past daar perfect.

Wij vinden dit stoere, luxe model een echte aanwinst voor iedereen en in elke omgeving. Jij ook? Neem dan contact met ons op!