Spring into fashion modeshow bij Hansen!

Modeshow-Bags&Beautiful-bij-Autobedrijf-Hansen-Venray

Een keer iets anders dan auto’s. Bij ons in de showroom in een sfeervolle setting organiseert de lokale modewinkel Bags & Beautiful uit hartje Venray een modeshow voor dames die van trendy mode houden. Donderdagavond 6 april vindt de spetterende Spring into fashion modeshow plaats bij Hansen.

Wie is Bags & Beautiful?

Bags & Beautiful staat bekend om de meest recente trending fashionable kleding, tassen, sieraden en accessoires. De modewinkel is altijd opzoek naar nieuwe unieke collectie aankondigingen om de mode uit te lichten voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dat is waarom Bags & Beautiful heeft gekozen voor een modeshow bij Hansen.

Wat kan ik verwachten van de modeshow?

In onze sfeervolle showroom showen de modellen de mooiste kleding, tassen, bijpassende sieraden en accessoires voor het nieuwe seizoen. Een gezellige avond samen met je vriendinnen met exclusieve korting op de gehele collectie! Tijdens de modeshow kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes op swingende muziek van een live DJ.

Doe mee aan de fashion loterij en maak kans op leuke prijzen! Kun je niet met lege handen naar huis? Maak je geen zorgen! Je kunt jouw trendy mode bij de pop-up store kopen.

De eerste 50 kaartjes zijn gratis voor klanten van Hansen! Stuur jouw naam en kenteken naar yvonne@bagsandbeautiful.nl om één van de 50 gratis kaartjes te bemachtigen. Maar let op, OP=OP

Ben jij opzoek naar de nieuwste trends damesmode? En wil jij er weer helemaal up-to-date bijlopen in het nieuwe seizoen? Neem dan contact op met Yvonne en bestel jouw Spring into fashion kaartje voor maar €17,50 per stuk. Bestellen kan via yvonne@bagsandbeautiful.nl, telefonisch via 06-13463465 of loop de winkel binnen op de Grotestraat 2 te Venray.